Coaste picante la cuptor

Coaste picante la cuptor

Ingrediente:

– 1 lingurita ghimbir macinat;

– 1 lingurita sos de stridii;

–  400 ml smantana pentru gatit;

– 10 gr coriandru;

– 1 lingura curry tikka masala;

– 1/2 lingurita sos de chili;

– 6 buc coaste de porc.

 

Se amesteca ghimbirul cu sosul de stridii, smantana, coriandru, curry si sosul de chilli.

Se pun coastele la marinat in acest amestec pentru 2 ore minim, la frigider.

Se scot din sos, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 90 de minute, la foc mic.

Din cand in cand se mai stropeste cu marinata.

Servesti fierbinte, alaturi de garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt + = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>