Coltunasi cu carne de oaie

Coltunasi cu carne de oaie

Ingrediente:

– 500 gr faina;

– 240 ml apa calda;

– 1 ceapa;

– verdeata;

– 2 pahare iaurt;

– 100 gr unt;

– 1 ou;

– 500 gr carne de oaie tocata;

– 1 lingura boia de ardei dulce;

– 2 catei usturoi;

– un praf boia de ardei iute;

– sare si piper.

 

Faci aluatul din faina cernuta, apa, ou si un praf de sare.

Il lasi la odihnit 30 de minute.

Imparti aluatul in 4 si il intinzi in 4 foi, pe care le tai in patratele de 4/4 cm.

Carnea tocata se rumeneste putin in unt si se amesteca cu ceapa maruntita, verdeata si condimentele.

Umpli aluatul cu acest amestec si strangi bine colturile.

Pui apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugi coltunasii.

In 8 minute sunt gata.

Se scot si se servesc imediat cu un sos facut din iaurt si usturoi.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 × patru =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>