Conopida cu pesmet si smantana

Conopida cu pesmet si smantana

Ingrediente:

– 2 kg conopida;

– 60 gr unt;

– 80 gr pesmet;

– 200 ml lapte;

– 100 ml smantana;

– sare si piper.

 

Conopida se curata si se fierbe in apa cu lapte.

O lasi la scurs si o pui intr-un vas uns cu unt.

Pe deasupra presari pesmetul.

Dai totul la cuptor, la 180 de grade C, timp de 10 minute, apoi adaugi smantana si continui inca 5 minute la cuptor.

Servesti drept garnitura.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− sapte = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>