Conopida la cuptor cu sos de usturoi

Conopida la cuptor cu sos de usturoi

Ingrediente:

– 1 kg conopida;

– 2 linguri ulei de masline;

– 1 plic knorr fix cartofi wedges.

 

Conopida se taie buchetele mici si se spala bine.

Apoi se opareste 2-3 minute in apa clocotita cu sare.

Scoatem conopida in apa rece cu gheata, apoi lasam la scurs.

Intre timp se amesteca condimentele pentru cartofii wedges cu uleiul de masline.

Amestecam conopida cu acest sos si punem apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor, la 180 de grade C pentru 30 de minute.

Sosul de usturoi se pregateste conform instructiunilor de pe plicul knorr.

Servim conopida calda cu sosul rece.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 × = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>