Conopida murata

conopida murata

Ingrediente:

– 2 conopide;

– hrean;

– 1 lingurita seminte de mustar;

– 1 lingurita boabe de piper;

– 100 ml otet alimentar;

– 1-2 linguri sare grunjoasa;

– 2 tije frunze de telina;

– 2-3 foi de dafin.

Conopida se taie bucati mai mici, se spala bine si se lasa in apa usor sarata timp de 1 ora, apoi se lasa la scurs. In borcane se pun frunze de telina, dafin, mustar, piper, hrean taiat bastonase intercalate cu bucatile de conopida. Separat se fierbe 1 l apa cu 1 lingura sare si otet. Cand apa da in clocot se toarna fierbinte peste conopida din borcane, apoi se sigileaza. Se depoziteaza la rece. Conopida este murata in aproximativ 5-6 saptamani. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Neagu Rodica
    Răspunde -
  3. Neagu Rodica
    Răspunde -
  4. Mihaiela
    Răspunde -
  5. daniela
    Răspunde -
  6. Taissa
    Răspunde -
  7. Nelutu
    Răspunde -
  8. Alessia
    Răspunde -
  9. JUSTINIAN
    Răspunde -
  10. Ana
    Răspunde -
  11. JUSTINIAN
    Răspunde -
  12. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 3 = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>