Cornete cu branza si somon afumat

Cornete cu branza si somon afumat

Ingrediente:

– 300 gr branza de vaci;

– 1 lingura zeama de lamaie;

– 5 foi lasagna;

– 3 linguri smantana;

– 10 feli somon afumat;

– sare si piper.

 

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare, conform instrctiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scot din apa, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branza de vaci se amesteca cu smantana si zeama de lamaie, apoi se condimenteaza dupa gust.

Ungi foile de lasagna cu pasta de branza, tai foaia pe jumatate si pe fiecare jumatate pui o felie de somon.

Rulezi foile de lasagna ca pe un cornet, le fixezi cu scobitori si le servesti pe un platou.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × = 8

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>