Cornulete cu dulceata

Cornulete cu dulceata

Ingrediente:

– 500 gr faina;

– 250 ml lapte;

– 20 gr drojdie;

– 200 gr unt;

– 200 gr dulceata;

– un praf sare.

 

Drojdia se dizolva in putin lapte cald si se pune in faina cernuta.

Se amesteca, apoi se adauga untul, sarea si laptele.

Framantam bine si lasam aluatul la crescut intr-un loc cald.

Cand aluatul si-a dublat volumul se intinde si se taie in bucati triunghiulare.

Punem pe fiecare bucata dulceata, apoi rulam.

Punem cornuletele astfel formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi mai lasam la crescut 10-15 minute.

Dam la cuptor, la 180 de grade C, pana devin aurii.

Se pot pudra cu zahar la servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 × = treizeci doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>