Cotlet de porc cu masline si ardei iute

Cotlet de porc cu masline si ardei iute

Ingrediente:

– 2 ardei iuti;

– 1 cub knorr pui;

– 15-20 masline fara samburi;

– 1 kg cotlet de porc fara os;

– 30 gr unt;

– 200 ml vin alb;

– sare si piper.
Carnea se spala si se taie felii.

Topim untul si calim carnea.

Adaugam cubul knorr dizolvat in 250 ml apa.

Adaugam apoi vinul, ardeiul iute tocat marunt si maslinele.

Lasam la inabusit cel putin 30 de minute.

Servim fierbinte, cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 − trei =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>