Cotlet de rechin in vin

rechin in vin

Ingrediente:

– 3 cotlete de rechin;

– 2 catei usturoi;

– 2 linguri sos de soia;

– 50 gr unt;

– 1 lingura condimente pentru peste;

– putina radacina de ghimbir;

– 100 ml vin rosu;

– 2 linguri ulei de masline;

– zeama de la jumatate de lamaie;

– sare si piper.

Cotletele se decongeleaza, se lasa la scurs, apoi se sterg bine. Ghimbirul si usturoiul se taie felii si se prajesc cateva secunde in ulei de masline incins. Punem untul in tigaie, iar cotletele le condimentam, le stropim cu zeama de lamaie si le rumenim in tigaie pe ambele parti.

Adaugam si vinul, iar cand da in clocot punem sosul de soia si mai lasam pe foc 2 minute. Se serveste imediat, alaturi de cartofi fiert sau alta garnitura. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. mariana
    Răspunde -
  2. virgil
    Răspunde -
  3. Lenus
    Răspunde -
  4. Andi
    Răspunde -
  5. bursuc elena
    Răspunde -
  6. buculei ecaterina
    Răspunde -
  7. Cristina
    Răspunde -
  8. Achim Gheorghe
    Răspunde -
  9. mihai
    Răspunde -
  10. Cojocaru
    Răspunde -
  11. Marius
    Răspunde -
  12. margareta
    Răspunde -
  13. LACRA
    Răspunde -
  14. livia
    Răspunde -
  15. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  16. stefania
    Răspunde -
  17. aurel negrila
    Răspunde -
  18. aida c.
    Răspunde -
  19. Mirel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ unu = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>