Cotlete de somon cu legume

Cotlete de somon cu legume

Ingediente:

– 600 gr file de somon;

– 1 praz;

– 300 gr spanac;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 2 linguri ulei de masline;

– 2 morcovi;

– 1 cub knorr legume;

– 1 lamaie;

– 1 lingura unt;

– sare si piper.

 

Morcovii si prazul se curata si se toaca dupa preferinte.

Se pun la fiert timp de 10-12 minute, in apa in care am dizolvat cubul knorr in prealabil.

Se stinge focul si se lasa legumele la scurs.

Spanacul se caleste separat in putin unt.

Somonul se spala si se lasa la scurs sau se sterge cu prosoape de hartie.

Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se rumeneste in ulei de masline, pe ambele parti.

Se pun legumele pe farfurie, apoi deasupra se aseaza somonul.

Stropim totul cu lamaie.

Servim imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + doi =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>