Covrigei din cartofi

covrig

Ingrediente:

– 800 gr cartofi;

– 100 gr faina;

– 3 oua;

– sare si piper.

 

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierti ii transformi intr-un piure.

Adaugi faina si 2 oua, sare si piper.

Modelezi covrigeii si ii pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungi cu galbenus deasupra si lasi la dospit 15 minute.

Dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute, pana devin aurii pe deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>