Crema de branza de capra

crema de branza de capra

Ingrediente:

– 300 gr branza de capra;

– 2 liguri ulei;

– putin rozmarin proaspat;

– 1 lingurita marar tocat;

– 100 ml iaurt de capra;

– sare si piper.

 

Branza de capra se da pe razatoare, apoi se amesteca cu iaurtul pana devine o crema.

Adaugam uleiul, rozmarinul si mararul, apoi piperam si saram dupa gust.

Crema se serveste drept aperitiv, cu paine prajita alaturi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Musca Mariana
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sapte = 63

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>