Crema de caise

Crema de caise

Ingrediente:

– 250 gr caise;

– 10 gr gelatina;

– 200 gr zahar;

– 300 ml frisca lichida.

 

Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa rece.

Caisele se spala bine si se trec printr-o sita sau se paseaza cu blenderul.

Se pune piureul de caise pe foc, impreuna cu zaharul.

Amesteci pana cand se leaga ca o marmelada.

Stingem focul si adaugam gelatina. Amestecam bine si lasam la racit.

Cand crema este aproape racita adaugi si frisca lichida si amesteci din nou bine.

Torni compozitia in cupe, pe care le dai la frigider pana la servire (minim 1 ora).

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 6 = treizeci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>