Crema de cascaval cu rosii

Crema de cascaval cu rosii

Ingrediente:

– 500 gr rosii;

– 2 oua;

– 1 lingura amidon;

– 20 gr unt;

– 4 linguri otet balsamic;

– 2 linguri miere;

– 50 gr smantana de gatit;

– 4 galbenusuri;

– 200 gr cascaval;

– 2 linguri ulei de masline;

– sare si piper.

 

Cascavalul se da pe razatoare.

Se iau 6-8 boluri mai mici si se ung cu unt, apoi se pun cateva bucati de cascaval.

Ouale intregi se bat cu galbenusurile, cu amidonul, mierea, smantana si cascaval ras (jumatate din cat a ramas).

Crema astfel obtinuta se toarna in boluri.

Rosiile se taie si se calesc in uleiul incins.

Adaugi otetul, astepti sa se evapore, apoi pun rosiile in boluri.

Pe deasupra pui restul de cascaval.

Dai la cuptor, la 200 de grade C in primele 10 minute si inca 10 minute la 180 de grade C.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>