Crema de ciocolata frantuzeasca

Crema de ciocolata frantuzeasca

Ingrediente:

225 g ciocolata neagra de calitate (cu un continut de minim 64% cacao)

300 ml smantana lichida pentru frisca

2 lg zahar

 

Luam ciocolata si o taiem bucatele, o punem intr-un castron sau alt vas pe care il asezam intr-o cratita cu apa calda si o topim.

Intr-un vas diferit incalzim smantana lichida impreuna cu cele doua linguri de zahar, dar fara a o da in clocot.

Turnam smantana peste crema de ciocolata si omogenizam pana obtinem o cema fina!

Se poate folosi drept crema la torturi sau diferite prajituri.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. patru
    Răspunde -
  2. craciun
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  5. florin
    Răspunde -
  6. pogurschi cornel
    Răspunde -
  7. Andreea
    Răspunde -
  8. bunuta
    Răspunde -
  9. Mirel
    Răspunde -
  10. elena dobrin
    Răspunde -
  11. Daniela
    Răspunde -
  12. luminita
    Răspunde -
  13. grigoriu alexandru
    Răspunde -
  14. ionut
    Răspunde -
  15. klara baranyai
    Răspunde -
  16. vinca
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci + = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>