Crema de ciuperci cu smantana

Crema de ciuperci cu smantana

Ingrediente:

– 100 ml apa;

– 1 plic knorr fix carbonara;

– 10 gr rozmarin;

– 400 gr ciuperci;

– 20 gr unt;

– 100 ml smantana;

– 20 ml ulei de masline;

– sare si piper.

 

Ciupercile le curatam si le taiem felii mai mari.

Le prajim in ulei si unt pana cand scade sucul propriu.

Continutul plicului knorr il amestecam cu smantana, apa si rozmarin si il punem pe foc, alaturi de ciuperci.

Lasam sosul sa dea in cateva clocote, apoi stingem focul.

Lasam la racit, apoi servim pe paine.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci × 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>