Crema de zahar ars

crema de zahar ars

Ingrediente:

– 1 l lapte;

– 500 gr zahar;

– 5 oua;

– 1 pastaie vanilie.

 

Ouale se freaca cu 200 gr de zahar, pana cand acesta este complet topit.

Se adauga treptat laptele si vanilia taiata pe jumatate. Pastaia de vanilie trebuie sa stea cel putin 30 de minute in acest amestec. Cand a trecut timpul se scoate.

Restul de zahar se caramelizeaza pe foc si se intinde pe peretii vasului pe care il vom baga la cuptor.

Adaugam amestecul de lapte peste zaharul caramelizat, apoi dam tava la cuptor, la 150 de grade pentru 1 ora si inca 15 minute la 170 de grade.

Lasam la racit inainte de a taia si servi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Vera
    Răspunde -
  2. Musca Mariana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 − sase =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>