Crema de zahar ars

crema de zahar ars

Ingrediente:
– 10 oua;
– 1 litru lapte;
– 1 ceasca zahar alb pentru crema;
– 1 ceasca zahar brun pentru caramel;
– 1 esenta vanilie;
– 1 esenta rom;
– 1 plic zahar vanilat.

Zaharul brun se topeste intr-o oala inalta, iar cand este complet topit se distribuie pe peretii vasului si se lasa apoi la racit. In alt vas se bat ouale spuma si se adauga zaharul alb, zaharul vanilat, iar cand nu se mai simte zaharul se pun si laptele si esentele. Se toarna compozitia in vasul tapetat cu caramel si se da la cuptorul incins la 160 grade timp de aproximativ 90 de minute. Dupa ce se scoate de la cuptor se lasa la racit si se da la frigider pentru 2-3 ore inante de servire. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Corina
    Răspunde -
  2. Augustin
    Răspunde -
  3. Alina
    Răspunde -
  4. simona
    Răspunde -
  5. irina
    Răspunde -
  6. Leelee
    Răspunde -
  7. cristina
    Răspunde -
  8. lulu
    Răspunde -
  9. dana
    Răspunde -
  10. gheorghe steclaru
    Răspunde -
  11. nicol
    Răspunde -
  12. diana
    Răspunde -
  13. maria
    Răspunde -
  14. florin
    Răspunde -
  15. florin
    Răspunde -
  16. florin
    Răspunde -
  17. florin
    Răspunde -
  18. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 × = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>