Creveti cu sos dulce acrisor

Creveti cu sos dulce acrisor

Ingrediente:

500 g creveti proaspeti decorticati

100 g suc de rosii

100 g unt

2-3 linguri zahar brun

otet balsamic

sos de soia

sos worcestershire

3 rosii cherry

fulgi de chilli pisati

sare de mare

piper

 

Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si rasuciti-l pana cand se desprinde de coada. Desprindeti picioarele de dedesubt, apoi desprindeti usor carapacea cu degetele, lasand carnea intacta inauntru.

Topiti untul cu zaharul si amestecati sa nu se arda. Adaugati restul ingredientelor si gustati sa il potriviti dupa gust mai dulce sau mai condimentat. Adaugati crevetii si putina sare si piper. Mai lasati pe foc aproximativ 7 minute.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Radu
    Răspunde -
  2. Radu
    Răspunde -
  3. Alex
    Răspunde -
  4. Alex
    Răspunde -
  5. nyari eduard
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. Elena
    Răspunde -
  8. ADINA
    Răspunde -
  9. cornelia
    Răspunde -
  10. cristina
    Răspunde -
  11. Toma
    Răspunde -
  12. stancu
    Răspunde -
  13. Simiorina
    Răspunde -
  14. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  15. dana
    Răspunde -
  16. craciun
    Răspunde -
  17. Ella
    Răspunde -
  18. lia
    Răspunde -
  19. APOSTOL VIORICA
    Răspunde -
  20. irinel
    Răspunde -
  21. stefan
    Răspunde -
  22. elena dobrin3
    Răspunde -
  23. Codruta
    Răspunde -
  24. stefan
    Răspunde -
  25. camelia boros
    Răspunde -
  26. zaharescu
    Răspunde -
  27. pogurschi cornel
    Răspunde -
  28. ioan
    Răspunde -
  29. Daniela
    Răspunde -
  30. Angela
    Răspunde -
  31. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  32. stefania
    Răspunde -
  33. cristian
    Răspunde -
  34. ionut
    Răspunde -
  35. ingrid
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− sase = 0

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>