Creveti in sos de usturoi

creveti in sos de usturoi

Ingrediente:

- 15 creveti;

- putin patrunjel;

- 1 foaie dafin;

- 1 lingura vin alb sec;

- 5 linguri ulei de masline;

- 5 catei usturoi;

- putina boia dulce;

- chilli dupa gust;

- 1 lingura suc de lamaie;

- sare si piper.

Crevetii se curata, se spala si se sterg cu hartie de bucatarie. Pisam usturoiul cu putina sare pana se transforma intr-o pasta. Apoi adaugam pe rand, 2 linguri ulei de masline, boiaua, 2 linguri de apa si patrunjelul tocat fin.

Se incinge restul de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc usor crevetii, alaturi de chilli si dafinul. Dupa ce crevetii s-au rumenit usor, cam timp de 1 minut, se adauga mujdeiul deasupra, vinul si sucul de lamaie si se mai lasa pe foc maxim 1 minut. Se serveste imediat. Pofta buna!

Ultimele comentarii
  1. violeta
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. Lenus
    Răspunde -
  4. Maria
    Răspunde -
  5. Stegaroiu Gabriel
    Răspunde -
  6. carmen nanu
    Răspunde -
  7. ramo
    Răspunde -
  8. gabrielaszabo
    Răspunde -
  9. je
    Răspunde -
  10. luminita
    Răspunde -
  11. Stoica Gica
    Răspunde -
  12. Florin
    Răspunde -
  13. justinian
    Răspunde -
  14. Andi
    Răspunde -
  15. constantin
    Răspunde -
  16. gorinela
    Răspunde -
  17. Florin
    Răspunde -
  18. gabriela voloaca
    Răspunde -
  19. buculei ecaterina
    Răspunde -
  20. stefania
    Răspunde -
  21. Oxinia
    Răspunde -
  22. elena dobrin
    Răspunde -
  23. elena dobrin3
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei − 2 =

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>