Creveti la gratar

creveti

Ingrediente:

– 500 gr creveti;

– 3 catei usturoi;

– 100 ml ulei de masline;

– 2 lamai;

– sare si piper.

 

Crevetii se curata bine, li se scot intestinele si se tin 10 minute in apa cu gheata.

Usturoiul se toaca marunt si se amesteca cu uleiul de masline. Saram si piperam dupa gust.

Crevetii se trec prin acest sos, apoi se pun pe o frigaruie si direct pe gratarul incins.

Se lasa 1-2 minute pe fiecare parte, deoarece crevetii se gatesc foarte usor.

Se scot si se servesc cu suc de lamaie din belsug.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 − unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>