Crostine rustice cu ficat de pui

Crostine rustice cu ficat de pui

Ingrediente:

– 400 gr ficat de pui;

– 1 lingurita delikat;

– 7 frunze salvie;

– 1 bagheta;

– ulei de masline;

– 400 ml apa;

– 160 gr prosciutto crudo;

– 150 gr telemea de capra;

– 1 ceapa;

– 100 gr unt;

– sare si piper.

 

Ceapa si prosciutto se toaca marunt si se pun la calit in unt.

Ficatul se toaca si se adauga in tigaie.

Cand carnea este gatita se stinge focul si se amesteca bine totul.

Bagheta se taie felii si se stropeste cu ulei de malsine.

Dam feliile de paine 5 minute la cuptor, la 200 de grade C

Punem 400 ml apa la fiert cu salvia si delikatul.

Cand incepe sa clocoteasca adaugam amestecul de ficatei si lasam pe foc pana cand scade aproape de tot sosul.

Blenduim totul bine si adaugam branza.

Se ung feliile cu acest „pate” si se servesc imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 × = doisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>