Dovlecei cu tarhon si cimbru

Dovlecei cu tarhon si cimbru

Ingrediente:

– 10 dovlecei mici;

– 200 gr smantana de gatit;

– 1 pahar vin alb;

– 2 fire cimbru verde;

– 100 gr cascaval;

– 150 ml ulei de floarea soarelui;

– 1 lingura faina;

– 1 legatura tarhon;

– sare si piper.

 

Dovleceii se curata de coaja apoi se taie dupa preferinte. Nu ii taia marunt totusi.

Calesti apoi dovleceii in ulei, si cand sunt moi adaugi faina dizolvata in putina apa.

Amesteci in cratita continuu pentru ca sosul sa nu se lipeasca.

Adaugi un pahar cu apa si apoi condimentele dupa gust.

Cand apa s-a mai evaporat se adauga smantana si se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Saram si piperam dupa gust si servim cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− patru = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>