Drob din maruntaie de pasare si branza

Drob din maruntaie de pasare si branza

Ingrediente:

– 500 gr ficatei de pasare;

– 10 oua;

– 150 gr branza de oaie;

– 200 gr ceapa;

– 3 legaturi marar;

– 500 gr pipote si inimi de pasare;

– 150 ml ulei de floarea soarelui;

– 50 gr pesmet;

– 3 legaturi ceapa verde;

– sare, piper si cimbru.

 

Pipotele si inimile se pun la fiert.

Ceapa se caleste, apoi se scoate, iar in uleiul ramas se calesc ficateii.

Dai prin masina de tocat maruntaiele, impreuna cu ceapa calita.

Adaugi 5 oua, ceapa verde, marar, sare, piper si cimbru.

Pui intr-o forma hartie de copt, apoi jumatate din compozitia de carne.

Branza o razi si o amesteci cu 2 oua si pesmet, apoi o pui peste carne.

Restul de 3 oua le fierbi, le cureti si le pui peste stratul de branza.

Ultimul strat va fi de carne.

Dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30 de minute.

Lasi la racit, apoi portionezi si servesti.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = treisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>