Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Ingrediente:

500 g ardei iute

500 g zahar

500 ml otet

 

Pune intr-o oala la fiert timp de maxim o jumatate de ora otetul impreuna cu zaharul.

In acest timp, spala bine si usuca ardeii, dupa care ii tai rondele. Daca doresti o dulceata foarte iute, pastreaza si semintele, daca nu, indeparteaza-le.

Adauga rondelele de ardei si continua sa fierbi timp de maxim o jumatate de ora, in functie de ce consistenta vrei sa aiba dulceata.

Dupa ce a trecut jumatatea de ora, toarna amestecul in borcane si etanseaza-le.

Se poate servi cu friptura, piure, garnituri etc.

 

Asteapta 2-3 saptamani pana sa gusti acest preparat la adevarata sa valoare!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. stefan
    Răspunde -
  3. marculescu dana
    Răspunde -
  4. cristina
    Răspunde -
  5. mona
    Răspunde -
  6. marioara
    Răspunde -
  7. Rodica Epure-Banica
    Răspunde -
  8. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  9. Nicole
    Răspunde -
  10. Daniela
    Răspunde -
  11. tanea
    Răspunde -
  12. Mariana
    Răspunde -
  13. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  14. pogurschi cornel
    Răspunde -
  15. Ella
    Răspunde -
  16. alina
    Răspunde -
  17. zaharescu
    Răspunde -
  18. luminita
    Răspunde -
  19. boros camelia
    Răspunde -
  20. Elena
    Răspunde -
  21. mota
    Răspunde -
  22. irinel
    Răspunde -
  23. costache
    Răspunde -
  24. Predrag Jivici
    Răspunde -
  25. Doru
    Răspunde -
  26. cristian
    Răspunde -
  27. negura
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − noua =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>