Dulceata de pere cu migdale

Dulceata de pere cu migdale

Ingrediente:

– 1 kg pere;

– 1 lamaie;

– 300 gr zahar;

– 15 buc migdale.

 

Samburii de migdale se curata de coaja, iar perele se taie bucatele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Zaharul se fierbe cu 1 cana apa, iar cand siropul a scazut la jumatate se adauga perele.

Dupa 10 minute adaugam si restul ingredientelor, inclusiv migdalele, usor maruntite.

Se stinge focul, se acopera cu un prosop umed si se lasa la racit pana a doua zi.

A doua zi se poate pune in borcane si depozita in camara.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>