Dulceata de rostopasca

dulceata de rostopasca

Ingrediente:

– 1 kg rostopasca proaspata (ramuri si tulpini tinere culese in timpul infloririi);

– 1 kg zahar.

 

Spalam foarte bine planta in 2-3 ape, apoi lasam la inmuiat 30 de minute in apa.

Tocam apoi marunt planta si o punem la fiert, la foc mic, timp de 10 minute.

Strecuram printr-o sita de doua ori, apoi restul se amesteca cu zaharul si se mai pune la fiert inca 5 minute.

Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Pastram dulceata in borcane inchise ermetic.

Se poate servi cu ceai de plante.

Dulceata de rostopasca este folosita si drept tratament naturist pentru tromboflebita, varice, diverse tumori, nisip la ficat si rinichi. Daca suferi de dermatoze, poti aplica putina dulceata pe zonele afectate pentru vindecare.


loading...
Ultimele comentarii
  1. Alina
    Răspunde -
    • bogdan
      Răspunde -
      • Alina
        Răspunde -
  2. Eu
    Răspunde -
  3. secarea viorica
    Răspunde -
    • POSKWICH CRISTINA
      Răspunde -
  4. Felicia
    Răspunde -
  5. titiana
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. Nico
    Răspunde -
  8. rodica
    Răspunde -
  9. corina
    Răspunde -
  10. liliana
    Răspunde -
  11. Daniella
    Răspunde -
  12. KLARA BARANYAI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>