Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Ingrediente:

– 1 pahar apa;

– 2 cotlete de porc;

– 1 ceapa;

– 250 gr ciuperci;

– 1 legatura patrunjel;

– 100 gr rosii;

– 50 gr unt;

– 1 lingurita boia de ardei dulce;

– 1 lingurita cimbru;

– 3 linguri faina;

– 1 pahar vin alb;

– sare si piper.

 

Se pune mai intai untul la topit.

Cotletele se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina si se pun in untul topit, cat sa se rumeneasca pe ambele parti.

Scoatem carnea pe o farfurie.

In aceeasi tigaie punem ceapa tocata marunt, iar dupa cateva minute adaugam 2 linguri de faina si amestecam bine.

Adaugam apa si ciupercile feliate. Lasam 10-15 minute pe foc.

Adaugam apoi vinul, boiaua, cimbrul, carnea si rosiile decojite si maruntite.

Dupa inca 5 minute stingem si focul si servim escalopul fierbinte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + patru =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>