Fasole verde in aluat

Fasole verde in aluat

Ingrediente:

Fasole verde- 250 g

Sare- pentru aluat

Piper- un praf

Pătrunjel – 1 legătură

Şuncă presată de porc- 100 g

Caşcaval– 100 g caşcaval

Făină – 200 g pentru aluat

Ouă- 1 – pentru aluat

Apă- 100 ml pentru aluat

 

Fasolea verde se fierbe si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Intre timp se pregateste aluatul: se amesteca faina cu oul, apa si sarea.

Se intinde aluatul pe masa de lucru si se taie dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinte.

Sunca se taie fasii subtiri, patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade, apoi se amesteca totul cu fasolea.

Umplem aluatul cu amestecul de fasole, inchidem bine in capete si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam totul la cuptor, la 180 de grade C, timp de 20-25 de minute.

Putem servi aperitivele atat calde cat si reci.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci × = 15

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>