File de biban cu suc de rosii

File de biban cu suc de rosii

Ingrediente

2 fileuri de biban taiate in cuburi maricele

citeva masline negre

½  ardei gras taiat fasii

1 pahar de suc de rosii

2 linguri de ulei

sare

piper

 

In tigaia cu ulei se prajeste pentru cateva minute pestele pe toate partile pana se schimba la culoare. Alaturi de el,  se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii impreuna cu sarea.

Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte.

Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa evitati ruperea lor.

Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat  si daca  doriti puteti adauga si verdeturi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. lia
    Răspunde -
  2. Toma
    Răspunde -
  3. cristina
    Răspunde -
  4. visan andreea petruta
    Răspunde -
  5. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  6. stefan
    Răspunde -
  7. nyari eduard
    Răspunde -
  8. luminita
    Răspunde -
  9. ovidiu
    Răspunde -
  10. boros camelia
    Răspunde -
  11. classygirl
    Răspunde -
  12. stefania
    Răspunde -
  13. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  14. pogurschi cornel
    Răspunde -
  15. gabriela
    Răspunde -
  16. danielsan36
    Răspunde -
  17. Mariana
    Răspunde -
  18. Anghel Adrian
    Răspunde -
  19. irinel
    Răspunde -
  20. Daniela
    Răspunde -
  21. Dan
    Răspunde -
  22. elena dobrin
    Răspunde -
  23. zaharescu
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 7 = douazeci opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>