File de salau in sos de smantana

file salau cu smantana

Ingrediente:

  • 800 g file de salau;
  • 1 lamaie;
  • 1 rosie;
  • 1 conserva de ciuperci;
  • 350g smantana grasa;
  • Ulei de masline;
  • Patrunjel verde;
  • Sare si piper.

Se condimenteaza pestele cu sare si piper, rosia se taie felii, iar lamaia decojita se taie tot felii. Intr-un vas termorezistent se pun cateva felii de lamaie, care se stropesc cu 3-4 linguri de ulei de masline, se adauga fileurile si deasupra cateva felii de rosii si lamaie. Se da vasul acoperit cu folie de aluminiu la cuptor pentru 25 de minute. Se calesc ciupercile in putin ulei incins, se adauga smantana si se mai lasa pe foc 2 minute. Sosul astfel obtinut se toarna peste fileurile de peste cand sunt scoase din cuptor, se acopera diin nou cu aluminiu si se mai lasa la rumenit inca 10 minute in cuptor. Se serveste cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. dana
    Răspunde -
  2. Dobrita Nitulescu
    Răspunde -
  3. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 + noua =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>