Fondue de ciocolata

fondus de ciocolata

Ingrediente:

– 200 gr ciocolata cu lapte;

– 1 zahar vanilinat;

– 2 banane;

– 200 ml frisca lichida;

– 250 gr capsuni.

 

Taiem ciocolata bucati mici, iar frisca o punem la incalzit. Cand frica este calda adaugam bucatile de ciocolata si lasam sa se topeasca. Adaugam si zaharul vanilinat, iar cand totul are consistenta unui sos stingem focul.

Spalam si curatam fructele, pe care le servim alaturi de crema de ciocolata.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Nicole
    Răspunde -
  2. marculescu dana
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Doru
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. pogurschi cornel
    Răspunde -
  7. luminita
    Răspunde -
  8. liliana
    Răspunde -
  9. Daniela
    Răspunde -
  10. Ana
    Răspunde -
  11. Elena Dobrin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 − sase =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>