Frappe Baileys

Frappe Baileys

Ingrediente:

– 30 ml espresso;

– 30 ml Baileys;

– 30 ml lapte;

– 2-3 cuburi de gheata;

– 1 cupa inghetata de vanilie sau cacao;

– putin sirop de ciocolata sau cafea;

– frisca pentru decor.

Se pune gheata, laptele, Baileys si espresso intr-un blender si se amesteca timp de cateva secunde. Se ia un pahar inalt si pe margini se decoreaza cu sirop de ciocolata. Se pune bautura, se adauga cupa de inghetata, iar la final se decoreaza cu frisca. Bautura este perfecta pentru zilele toride de vara, cand simti nevoie de ceva racoritor. Drink up!


loading...
Ultimele comentarii
  1. siminica
    Răspunde -
  2. sorin
    Răspunde -
  3. Mirel
    Răspunde -
  4. geanina
    Răspunde -
  5. Name
    Răspunde -
  6. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  7. Cornel
    Răspunde -
  8. MARC DELIA SIMONA
    Răspunde -
  9. gruia rares
    Răspunde -
  10. ionut
    Răspunde -
  11. toader-spiridon margareta
    Răspunde -
  12. DOINA MARIANA
    Răspunde -
  13. Daniela Enciu
    Răspunde -
  14. costache
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 × = douazeci patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>