Friptura de miel in vin alb

miel

Ingrediente:

– 2 kg miel;

– 1 pahar de vin alb;

– 1 plic cimbru;

– 1 ceasca ulei de floarea soarelui;

– 1 ceasca apa;

– 200 gr slanina afumata;

– 3 cepe;

– 1 capatana usturoi;

– 1/2 lamaie;

– sare si piper boabe.

 

Carnea se spala bine apoi se freaca cu zeama de lamaie, mujdei de usturoi si cimbru.

Punem mielul in tava, turnam ceasca de ulei si cea de apa, apoi presaram deaspra ceapa tocata marunt, slanina tocata felii subtiri si boabele de piper.

Dam la cuptor, la 200 de grade, timp de 1 ora, apoi intoarceam carnea, adaugam vinul si mai lasam inca 1 ora la cuptor.

Servim friptura cu garnitura la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mariana Musca
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. rodica miu
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>