Friptura de porc cu sos de prune

friptura de porc cu sos de prune

Ingrediente:

– 800 gr carne porc;

– 2 morcovi;

– 1 catel usturoi;

– 2 linguri ulei;

– 1 lingurita ghimbir praf;

– 3 linguri sos de prune;

– sare si piper.

Curatam marunt morcovii si usturoiul. Uleiul se pune la incins si calim carnea taiata felii cateva minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se lasa deoparte.

In acelasi ulei calim morcovii cu ghimbirul, usturoiul, se sareaza, pipereaza si se adauga putina apa. Adaugam si sosul de prune si mai lasam pe foc 3-4 minute, pana se ingroasa putin si mai scade din apa. Feliile de carne se aseaza in farfurie, se toarna putin sos deasupra si se servesc alaturi de o garnitura de legume. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. miha
    Răspunde -
  2. aurel negrila
    Răspunde -
  3. miki
    Răspunde -
  4. Amelie
    Răspunde -
  5. elena
    Răspunde -
  6. Lacra
    Răspunde -
  7. Mirel
    Răspunde -
  8. Codruta
    Răspunde -
  9. alina
    Răspunde -
  10. floricica vasile
    Răspunde -
  11. gabriela
    Răspunde -
  12. roxy
    Răspunde -
  13. Mihai G DAC
    Răspunde -
  14. lotty
    Răspunde -
  15. Silvia
    Răspunde -
  16. ELLE
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 − trei =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>