Fursecuri cu alune si stafide

fursecuri cu alune si stafide

Ingrediente:

– 110 gr faina;

– 1 praf de sare;

– 10 gr miere;

– alune si stafide;

– 20 gr amidon;

– 40 gr sirop de artar;

– 30 gr ulei.

 

Amestecam faina, amidonul si sarea. Separat, combinam siropul de artar cu mierea si uleiul. Amestecul de miere se pune peste amestecul de faina si se framanta manual pana cand totul este omogenizat.

La sfarsit adaugam alunele maruntite si stafidele.

Formam cu mainile fursecurile si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor, la 160 de grade C, pentru 15 minute.

Lasam la racit, apoi servim.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. croitoru lucian
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. ely
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. hirtan
    Răspunde -
  8. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>