Galuste cu sos picant

Galuste cu sos picant

Ingrediente:

– 500 gr cartofi;

– 100 ml lapte;

– 5 linguri faina;

– 100 gr unt;

– 2 oua;

– 50 ml ulei.

Sos:

– 7 catei usturoi;

– 200 ml suc de rosii;

– 150 gr parmezan;

– 100 gr pasta de ardei capia;

– 1 lingurita praf de chilli.

 

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ii scoatem apoi din apa si ii lasam la scurs.

Incalzim laptele, apoi il turnam treptat peste cartofii pe care ii pisam. Adaugam unt, lapte, sare, oua si 4 linguri de faina. Daca mai este necesar, se mai adauga faina.

Formam galustele din aceasta compozitie si le fierbem in apa cu sare si ulei.

Intre timp pregatim sosul: usturoiul se curata, se zdrobeste si se caleste in putin ulei incins. Adaugam restul ingredientelor, pastrand putin parmezan pentru servit.

Galustele se servesc alaturi de sosul picant, cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Doru
    Răspunde -
  2. mihaela
    Răspunde -
  3. dumitru
    Răspunde -
  4. GORUN
    Răspunde -
  5. Ralu
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. jipa george
    Răspunde -
  8. daniel
    Răspunde -
  9. zaharescu
    Răspunde -
  10. costel
    Răspunde -
  11. liliana
    Răspunde -
  12. negura
    Răspunde -
  13. Dinca Ion
    Răspunde -
  14. ank
    Răspunde -
  15. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − trei =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>