Gaspacho de castraveti

Gaspacho de castraveti

Ingrediente:

– 5 castraveti verzi mari;

– 3 fire ceapa verde;

– 100 gr rucola;

– 1 catel usturoi;

– 2 linguri ulei de masline;

– 100 gr iaurt;

– 1/2 legatura patrunjel;

– 6 frunze de menta;

– 1 lingurita suc de lamaie;

– sare si piper.

 

Castravetii se curata de coaja, apoi se taie cubulete.

Usturoiul se marunteste, iar ceapa verde se toaca rondele.

Pasam cu blenderul castravetii, verdeata, menta si  ceapa verde. Adaugam ulei si iaurt, apoi sucul de lamaie si condimente dupa gust.

Se serveste supa rece, de la frigider, cu putin castravete proaspat deasupra.

Supa este excelenta vara, pe vreme caniculara.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Mariana Musca
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 × cinci =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>