Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ingrediente:

– 1 dovlecel mic;

– 1 morcov mare;

– 300 gr naut fiert;

– 300 gr linte rosie fiarta;

– 1 ceapa alba;

– 100 ml suc de rosii;

– 1 legatura patrunjel;

– 2 linguri ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Dovlecelul se spala si se taie bucatele. Morcovul se curata si se taie rondele.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul incins, apoi se adauga legumele, impreuna cu nautul, sucul de rosii si lintea.

Se lasa pe foc pana cand dovlecelul si morcovul sunt gatite.

La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt, sare si piper si se serveste cat inca este fierbinte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Felicia
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. secarea viorica
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru + 7 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>