Gogosari in sos tomat

gogosari in sos tomat

Ingrediente:

  • 5 kg de gogosari mari;
  • 500 ml otet;
  • 500 g zahar;
  • 800 g pasta de tomate;
  • 1 lingura de sare grunjoasa;
  • 1 lingurita de piper macinat;
  • 3-4 foi de dafin.

Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie in felii mai groase. Intr-o oala mare se pun la fiert gogosarii, otetul, zaharul, pasta de tomate, sarea, piperul si foile de dafin amestecand constant. Se tin pe foc pana cand gogosarii sunt fierti si acoperiti de sos. Compozitia se toarna fierbinte in borcane, se acopera cu folie alimentara si se capseaza. Se pot servi alaturi de o friptura delicioasa de porc. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Ramona
    Răspunde -
  3. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 − unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>