Gogosi glazurate de post

Gogosi glazurate de post

Ingrediente:

– 500 gr faina;

– 1 cub drojdie;

– 1 plic zahar vanilinat;

– 1 lingurita zahar;

– 100 gr margarina topita;

– 300 ml apa minerala;

– coaja de la 1 lamaie;

– ulei;

– 1 praf sare.

Glazura:

– 200 gr zahar;

– 1 plic zahar vanilinat;

– 100 gr margarina;

– ciocolata de post.

 

Faina se cerne intr-un bol, iar in mijloc se pune drojdia, zaharul vanilinat, coaja de lamaie, zaharul, sarea si apa minurala. Amestecam pana obtinem o coca moale.

Adaugam treptat si margarina topita, apoi lasam 30 de minute la crescut, intr-un vas acoperit.

Intindem aluatul si formam gogosile cu un pahar, apoi le prajim in ulei incins.

Pregatim si glazura: la bain marie se topeste margarina, se adauga apoi bucati de ciocolata si zaharul. Amestecam pana cand zaharul si ciocolata s-au topit, apoi dam gogosile prin aceasta glazura.

Servim reci.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. butnaru dorinel
    Răspunde -
  2. lacra
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − = unu

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>