Gogosi Gulab Jamun

gulab jamun

Ingrediente:

– 125 gr lapte praf;

– 1 lingurita ulei;

– un praf de bicarbonat de sodiu;

– 30 gr faina;

– 1 praf de sare;

– 1 lingura cu iaurt gras;

– ulei pentru prajit;

Sirop de zahar:

– 500 ml apa;

-3 boabe cardamom;

– 1 lingurita apa de trandafiri;

– 300 gr zahar;

– un praf de sofran.

 

Amesteca toate ingredientele pentru siropul de zahar si pune-le pe foc, pana ajunge la o consistenta vascoasa.  Cand este gata dai deoparte si incepi pregatirea gogoselelor.

Amesteci mai intai laptele praf cu faina si bicarbonatul. Adaugi apoi uleiul si iaurtul, apoi amesteca bine.

Gogoselele se formeaza in palme, apoi se pun la prajit in ulei incins. Cand sunt aurii le poti scoate.

Servesti gogosile cu siropul de iaurt.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Daniela
    Răspunde -
  2. justme
    Răspunde -
  3. iosub margareta
    Răspunde -
  4. Nicole
    Răspunde -
  5. GORUN
    Răspunde -
  6. Chelarasu Elena
    Răspunde -
  7. nyari eduard
    Răspunde -
  8. Felicia
    Răspunde -
  9. liliana
    Răspunde -
  10. pogurschi cornel
    Răspunde -
  11. Corina Toader
    Răspunde -
  12. mona
    Răspunde -
  13. Angela
    Răspunde -
  14. negura
    Răspunde -
  15. Mariana
    Răspunde -
  16. Fanica
    Răspunde -
  17. pandi
    Răspunde -
  18. zaharescu
    Răspunde -
  19. luminita
    Răspunde -
  20. curelariu gabriel
    Răspunde -
  21. vana cornelia
    Răspunde -
  22. justinian
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 × = patruzeci opt

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>