Gogosi la cuptor

gogosi coapte

Ingrediente:

– 110 gr zahar;

– 70 gr unt topit;

– 180 gr faina;

– 1 lingurita coaja de lamaie;

– 1 ou;

– 150 ml lapte;

– 1 lingurita praf de copt;

– un praf nucsoara;

– 1 lingurita unt pentru uns tava.

Ornare:

– 50 gr unt;

– putina scortisoara;

– 50 gr zahar.
Zaharul se freaca cu oul pana obtinem o spuma alba, apoi se adauga untul topit si racit. Adaugam si laptele, faina amestecata cu praf de copt, nucsoara si coaja de lamaie. Ungem cu putin unt tava de gogosi, apoi tapetam cu faina. Umplem doar 2/3 din forme si le dam la cuptor, la 190 C, 20 de minute.

Untul pentru decor se topeste, iar separat amestecam zaharul cu scortisoara. Dam gogosile prin untul topit, apoi le tavalim prin amestecul de zahar. Se pot servi calde sau reci. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Lacra
    Răspunde -
  2. Stoica
    Răspunde -
  3. Mirel
    Răspunde -
  4. ionescu elena
    Răspunde -
  5. BURLACU VASILE
    Răspunde -
  6. Sorin
    Răspunde -
  7. Daniel
    Răspunde -
  8. Danut Buc
    Răspunde -
  9. Popoveniuc Veronica
    Răspunde -
  10. Ana
    Răspunde -
  11. Anamaria
    Răspunde -
  12. Mirel
    Răspunde -
  13. diana
    Răspunde -
  14. tifras mara
    Răspunde -
  15. Adri
    Răspunde -
  16. JUSTINIAN
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ sapte = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>