Halva clasica

Halva clasica

Ingrediente:

– 500 gr seminte decojite de floarea-soarelui;

– 250 ml miere;

– 120 gr susan;

– 50 gr unt de cacao.

 

Semintele de floarea-soarelui si susanul se rasnesc, apoi se cern, pentru a obtine o halva foarte fina.

Praful obtinut se amesteca cu mierea, apoi se adauga untul topit.

Punem amestecul intr-o forma si dam la congelator pentru 4 ore.

Portionam si servim.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. GORUN
    Răspunde -
  2. alexhaiducu
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. mota
    Răspunde -
  5. Fanica
    Răspunde -
  6. Maia
    Răspunde -
  7. negura
    Răspunde -
  8. Daniella
    Răspunde -
  9. Elena
    Răspunde -
  10. gabriela
    Răspunde -
  11. ghena
    Răspunde -
  12. Roza.
    Răspunde -
  13. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  14. Parlea Ioan
    Răspunde -
  15. luminita
    Răspunde -
  16. zaharescu
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>