Hering in sos tomat

Hering in sos tomat

Ingrediente:

– 3-4 foi de dafin;

– 300 gr pasta de tomate;

– 10 boabe piper;

– lamaie;

– 6 pesti hering;

– 100 ml ulei de masline.

 

Pestele se curata, se portioneaza si se pune in tava.

Stropim cu ulei de masline, apoi adaugam foile de dafin, boabele de piper si 4 cani de apa in care am dizolvat pasta de tomate, cat sa acopere complet pestele.

Dam totul la cuptor, la 170 de grade C si il mai intoarcem de pe o parte pe alta la 20 de minute.

Cand este gata il servim cu lamaie.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + cinci =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>