Hummus vegetarian cu coriandru si jalapenos

Hummus vegetarian cu coriandru si jalapenos

Ingrediente

200 g naut uscat

1 frunza de dafin

120 ml apa pe care ai fiert-o

120 ml ulei de masline

Sucul de la o lamaie si jumatate

1 ½  lgte chimion macinat

3 catei de usturoi pe care ii toci marunt

2 lg cu varf  tahini

sare si piper

patrunjel pt decor

 

Ia un vas si pune nautul la inmuiat in apa si lasa-l pana a doua zi.

A doua zi, arunca apa in care s-a inmuiat si toarna apa proaspata, dupa care pui oala la fiert impreuna cu foaia de dafin. Fierbe-o pentru 2 ore si jumatate. Verific-o din cand in cand, iar daca este nevoie, mai adauga apa.

Scurge acum nautul care s-a fiert, insa pastreaza apa de la el.

Adauga toate ingredientele in robot, plus un ardei jalapeno si o mana de coriandru verde si mixeaza pana obtii o crema.

Aseaz-o intr-un vas si decoreaz-o cu cateva frunze de patrunjel.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Nicole
    Răspunde -
  3. Maria
    Răspunde -
  4. Maria
    Răspunde -
  5. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. pogurschi cornel
    Răspunde -
  8. mota
    Răspunde -
  9. costache
    Răspunde -
  10. Doru
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>