Iepure cu ceapa

iepure cu ceapa

Ingrediente:

– 1 iepure portionat;

– 150 gr bacon;

– 300 ml vin alb;

– 2 foi de dafin;

– 500 gr ceapa;

– 250 gr morcovi;

– cimbru si patrunjel;

– 1 lingura faina;

– 3 linguri ulei;

– sare si piper.

 

Carnea se da prin faina, apoi se prajeste in uleiul incins timp de 3 minute pe fiecare pare.

Adaugam apoi vinul, ceapa tocata nu foarte marunt si baconul. Condimentam dupa gust.

Acoperim vasul si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam apoi morcovii si mai lasam pe foc inca 20 de minute.

Servim cald, cu garnitura la alegere.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Constantin Patuleanu
    Răspunde -
  2. Ralu
    Răspunde -
  3. Doru
    Răspunde -
  4. luminita
    Răspunde -
  5. Elena
    Răspunde -
  6. jipa george
    Răspunde -
  7. negura
    Răspunde -
  8. hirtan
    Răspunde -
  9. nyari eduard
    Răspunde -
  10. Daniela
    Răspunde -
  11. hirtan
    Răspunde -
  12. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  13. mihai
    Răspunde -
  14. ely
    Răspunde -
  15. liliana
    Răspunde -
  16. zaharescu
    Răspunde -
  17. vinca
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 + = paisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>