Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

Ingrediente:

250 g inele calamar

200 g gnocchi

un pahar mic iaurt

2 catei usturoi

4 linguri ulei

sare

o legatura de marar verde

 

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare.

Cat se fierb, se pregateste sosul de iauurt.

Usturoiul se curata, se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt.

Dupa ce calamarul este prajit si gnocchii fierti le asezam pe farfurie si le ornam cu sos de iaurt.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Simiorina
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. craciun
    Răspunde -
  4. nyari eduard
    Răspunde -
  5. emi
    Răspunde -
  6. Nicole
    Răspunde -
  7. Daniela
    Răspunde -
  8. bani suplimentari
    Răspunde -
  9. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  10. cornelia
    Răspunde -
  11. pogurschi cornel
    Răspunde -
  12. Daniela
    Răspunde -
  13. oana
    Răspunde -
  14. Dincă Ion
    Răspunde -
  15. irina
    Răspunde -
  16. ionut
    Răspunde -
  17. ingrid
    Răspunde -
  18. ank
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>