Inele de calamar cu sos de usturoi

Inele de calamar cu sos de usturoi

Ingrediente:

– inele de calamari;

– faina;

– ulei;

– bere;

– usturoi;

– oua;

– lamaie;

– oregano.

 

Sosul de usturoi se pregateste din usturoi, 1 galbenus, ulei si putina lamaie, care se amesteca cu un mixer vertical, pana capata consistenta unui sos.

Amestecam 1 ou cu faina, bere, sare, oregano si piper, obtinand un aluat mai gros.

Dai calamarul prin faina, apoi prin amestecul cu bere, apoi prajesti in ulei incins.

Servim inelele de calamar cu sosul de usturoi.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Nicole
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. KLARA BARANYAI
    Răspunde -
  4. GORUN
    Răspunde -
  5. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  6. liliana
    Răspunde -
  7. Daniella
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 0

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>