Inghetata cu coniac

inghetata

Ingrediente:

– 150 gr unt;

– 300 ml lapte;

– 180 gr zahar brun;

– 100 ml coniac;

– 2 galbenusuri;

– 150 ml smantana pentru frisca.

Untul se topeste intr-o cratita pana prinde o nuanta maronie, apoi se ia de pe foc, se adauga coniacul si se lasa la racit. In alta cratita se incalzeste laptele si se adauga galbenusurile si zaharul batute in prealabil. Se amesteca continuu pana cand crema se ingroasa, apoi se lasa la racit.

Smantana se bate bine, apoi se adauga untul si crema de lapte. Se poate pune in masina de facut inghetata pana este gata, apoi se pastreaza pana la 2 luni la congelator. Daca nu ai masina de facut inghetata, se pune totul in congelator si se amesteca din 30 in 30 de minute, pana cand inghetata devine solida. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nicolae
    Răspunde -
  2. ella
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -
  4. ade
    Răspunde -
  5. mariana
    Răspunde -
  6. dan
    Răspunde -
  7. gabrielaszabo
    Răspunde -
  8. Mirel
    Răspunde -
  9. tany
    Răspunde -
  10. pavel
    Răspunde -
  11. virgil
    Răspunde -
  12. Dinca Ion
    Răspunde -
  13. Gigel
    Răspunde -
  14. vali
    Răspunde -
  15. mihai
    Răspunde -
  16. Lenus
    Răspunde -
  17. hangan lucretia
    Răspunde -
  18. Calin
    Răspunde -
  19. marculescu dana
    Răspunde -
  20. Crenguta
    Răspunde -
  21. LACRA
    Răspunde -
  22. Decok
    Răspunde -
  23. buculei ecaterina
    Răspunde -
  24. COSTICA
    Răspunde -
  25. mariana
    Răspunde -
  26. buculei ecaterina
    Răspunde -
  27. Mihalcea Stefania
    Răspunde -
  28. Florin
    Răspunde -
  29. silvia
    Răspunde -
  30. panainte
    Răspunde -
  31. Amelie
    Răspunde -
  32. Cojocaru
    Răspunde -
  33. Achim Gheorghe
    Răspunde -
  34. luminita
    Răspunde -
  35. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  36. buculei ecaterina
    Răspunde -
  37. ich
    Răspunde -
  38. elena dobrin
    Răspunde -
  39. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  40. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ noua = 18

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>